Vebinar: Izbegavanje i rešavanje sporova

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će Nikola Pavlović biti jedan od govornika na novom vebinaru koji se bavi izbegavanjem i rešavanjem sporova. Glavni fokus vebinara su građevinski ugovori potpisani prema FIDIC Uslovima Ugovaranja u regionu Balkana.

Ovo je drugi zajednički vebinar ACES-a ( Association of Consulting Engineers of Serbia – Udruženje inženjera konsultanata Srbije) i ICCP-a ( International Construction Claim Practitioners).

Vebinar: Izbegavanje i rešavanje sporova
Vebinar: Izbegavanje i rešavanje sporova

28. Aprila 2021. godine sa početkom u 14 h (Srednjoevropsko vreme) ACES i ICCP organizjuju vebinar pod nazivom „Izbegavanje i rešavanje sporova„. Vebinar se sastoji od dva praktična primera.

Govornici na vebinaru

Prvi praktični primer, izbegavanje spora, prezentovaće Nikola Pavlović. Nikola je direktor za marketing, tehničku pripremu i razvoj u Energoprojekt Visokogradnja a.d. Pored toga, Nikola je suosnivač portala za odštetne zahteve u građevinarstvu www.construction-claim.com. Nikola je takođe aktivan u ACES -u. Trentuno je lokalni trener za FIDIC Uslove Ugovaranja, član upravnog odbora ACES , član EFCA-inog komiteta Budući lideri, član radne grupe za prevode FIDIC izdanja na srpski jezik itd. Pored toga, član je radne grupe koja osniva Centar za rešavanje sporova. Ukratko, specijalizovan je za pregovaranje, pregled i upravljanje FIDIC Uslovima Ugovora. Takođe, Nikola ima iskustva u pripremi i odbrani odštetnih zahteva u građevinarstvu.

Drugi praktični primer, rešavanje sporova na odboru za rešavanje sporova (DAB-u), prezentovaće Ivana Panić. Ivana je partner u advokatskoj kancelariji Moravčević Vojnović i partneri u saradnji sa Schoenherr. Pored toga, Ivana je lokalni trener za FIDIC Uslove Ugovaranja, član upravnog odbora ACES i član radne grupe za prevode FIDIC izdanja na srpski jezik. Pored toga, član je radne grupe koja osniva Centar za rešavanje sporova. Ukratko, Ivana je specijalizvana za investicije, građevinsko pravo sa naglaskom na FIDIC Uslove Ugovora i arbitražu.

Trajanje vebinara

Planirano trajanje vebinara je 60 min, sa sesijom za pitanja i odgovore na kraju.

Registracija za vebinar za izbegavanje i rešavanje sprova

Možete se registrovati za vebinar o izbegavanju i rešavanju sporova na sledećem linku.

Tim za odštetne zahteve u građevinarstvu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *